Csodás nappalik, melyekből már csak a karácsonyfa hiányzik

Ingatlantájoló.hu 2017.12.15 06:57:20

A karácsonyt megelőző napokban már mindenkinek fejtörést okozhat, hogy mégis hova kerüljön a karácsonyfa, és ez a probléma nemcsak a kis lakások tulajdonosait érinti. A legtöbben persze a nappaliban állítják fel, egy igazán szép fenyőhöz, pedig hozzáillő nappali is dukál.


Az Ingatlantájoló e heti válogatásában ilyen nappalikat szeretnénk bemutatni, és ötletet is adunk ahhoz, melyikhez milyen karácsonyfa illene.

Klasszikus otthon pasztell árnyalatokban Törökvészen

Igény esetén akár teljes bútorzattal is eladó ez a két lakásból álló ingatlan a II. kerületben. Az ingatlanban egy garzon és egy belső kétszintes lakás található, mely tetszés szerint akár össze is nyitható. A nagyobbik lakás gyönyörű nappalija visszafogott pasztellszínekben pompázik, ahol egy fehér karácsonyfa, horgolt díszekkel igazán remekül mutatna.

Még több képért kattintson a fotóra!

Álomotthon Érden

Egyszerre modern, klasszikus és visszafogott a berendezése ennek a csodás érdi családi háznak. Tágas nappalija lehetőséget nyújt egy hatalmas fenyő felállítására. Semleges színei miatt azonban a klasszikus piros-arany díszeket azonban nem ajánljuk. Helyette inkább a természetes narancs-fahéj-szalma díszkombináció, vagy a pasztell árnyalatokban pompázó csillogó díszek vagy a fehér-ezüst kombináció mutatna remekül.

Még több képért kattintson a fotóra!

Elegancia és luxus az V. kerületben

Ennek az V. kerületi exkluzív lakásnak a nappalijában nincs hely egy hatalmas karácsonyfának, de nem is mutatna. Egy kicsi, de annál hangsúlyosabb art deco karácsonyfa tökéletesen illik ide fekete-arany vagy akár grafitszürke-halványlila-fukszia színű csillogó gömbökkel díszítve.

Még több képért kattintson a fotóra!

Karácsony váró pirosban Keszthelyen

Akár a Mikulás otthonában is lehetne ez a keszthelyi nappali, piros-fehér színeivel, natúr színű bútoraival és gyönyörű kandallójával karácsonyfa nélkül is karácsonyi hangulatot áraszt. Egy piros-fehér díszekkel feldíszített fa, esetleg szalmadíszekkel kiegészítve éppen ide illene.

Még több képért kattintson a fotóra!

Fiatalos, világos nappali nagy belmagassággal a VI. kerületben

Duplabelmagassággal rendelkezik ennek a belső kétszintes, tetőtéri lakásnak a nappalija, ennek ellenére a tetőtéri elhelyezkedés és a nappali kis alapterülete miatt egy nagyobb fa nem férne el. Egy piros-fehér díszekkel feldíszített kisebb fa azonban remekül mutatna, a fehér gerendákat pedig zöld girlandokkal díszíthetjük.

Még több képért kattintson a fotóra!

Hozzászólások